• Voorbeschouwing veldcompetitie 2023 speelronde 3

  • Na de fantastische overwinning op KCC, volgt nu de uitwedstrijd tegen oude bekende VALTO wat tegen HKC in de slotfase de winst uit de handen zag glippen maar wel een punt wist te behalen. Door deze uitslagen is de stand in de poule erg spannend. HKC gaat aan kop met 3 punten, gevolgd door Die Haghe en KCC op 2 punten en Valto met 1 punt.

    Nu staat de wedstrijd tegen Valto in De lier op het programma en kan Die Haghe bij winst een marge van 3 punten nemen in strijd voor de degradatieplek. Echter is het team van Valto, net als Die Haghe, niet erg veel vera. Hoewel beide teams een keer wonnen en gelijknderd in verhouding met vorig zaalseizoen toen de Lierse formatie net te sterk was. De kanaries zullen echter vol vertrouwen deze wedstrijd tegemoet zien, maar ook Valto zal zich gesterkt voelen. Die Haghe wist tegen KCC de gehele wedstrijd het niveau vast te houden terwijl Valto tot ver in de 2e helft tegen HKC goed was. Beide teams hebben denk ik geengeheimen voor elkaar en alle spelers weten de korf wel te vinden. Voor Die Haghe is het zaak wel de kansen beter te gaan benutten om niet achter de feiten te moeten aanlopen. Verdedigend zat het de afgelopen 2 wedstrijden goed en dat sterkt mijn vertrouwen in een goede afloop.

    Ook Die Haghe 2 moet tegen Valto 2 en dat is een wedstrijd voor de koppositie. Hoewel beide ploegen één keer wonnen en gelijk speel2023den, staat Die Haghe wel 1 punt voor ivm 1 punt in mindering voor Valto. De afgelopen zaalcompetitie bleek Die Haghe 2 te sterk voor Valto 2 maar intussen heeft dit team zich natuurlijk ook door ontwikkeld en verwacht ik ook hier een spannende wedstrijd. Bij winst voor Die Haghe 2 doet het goede zaken en staat het er dan goed voor voor de returnwedstrijden.

    Het weer ziet er vooralsnog redelijk hoopvol uit en zal er wel een aardige bries over het veld gaan. Van beide wedstrijden verzorgt Valto een livestream voor diegenen die niet live bij de wedstrijd aanwezig kan zijn.

    Voor nu weer voor iedereen veel plezier en succes !!