• Komend weekend is het tijd voor de stadsspelen 2023!

  • Zaterdag 23 en zondag 24 september is het tijd voor de Stadsspelen 2023!

    Het terrein van de Sportcampus Zuiderpark wordt dit weekend omgetoverd tot een bruisend beweegfestival, waaraan ook Die Haghe als enige korfbalvereniging zal deelnemen. Gedurende het weekend is er van 10.00 uur tot 17.00 van alles te beleven en zullen wij korfbal en in het bijzonder onze mooie club op de kaart zetten. Beide dagen hebben wij een derde deel van de breedtesporthal ter beschikking, daar waar we in het zaalseizoen altijd spelen. Vanuit een aantal plekken is er busvervoer naar de campus geregeld. Dit is online op te zoeken. Verstandig om met de fiets te komen; parkeerplek voor de auto zal wel lastig worden. Wij zijn blij met iedereen die zich heeft aangemeld om ons te komen helpen, maar zouden het leuk vinden als wat meer Die Haghe ambassadeurs een kijkje komen nemen en waar nodig ons ondersteunen. Uiteraard als het kan. Mochten er vragen zijn of heb je ons in het weekend nodig tijdens de Stadsspelen? Dan graag contact via de mail: alex.kooijmans@diehaghe.nl

    Succes met de wedstrijden komend weekend en wellicht tot ziens in de sportcampus! We maken er iets moois van!

    Sportieve groet,

    Sylvia & Alex