• Van de voorzitter 5 juni 2023

  • Natuurlijk open ik deze week met het behaalde kampioenschap van het tweede. Met een overwinning bij de Meeuwen werd dit kampioenschap behaald. Een mooie prestatie en een belangrijke stap voor dit team. Ploeg en begeleiding van harte gefeliciteerd.
    Ook de A1 deed goede zaken en won tegen Albatros. Hiermee behoort deze ploeg tot de beste 4 van Nederland en dat is een knappe prestatie. De kruisfinales zijn een feit. Ploeg en begeleiding gefeliciteerd!
    Uiteraard zijn er nog meer ploegen die strijden om het kampioenschap of promotie. De komende weekenden zullen deze beslissingen vallen. Succes allemaal!
    Graag vestig ik ook de aandacht op ons komende jeugdtoernooi. Op 24 juni is het zover: voor de D, E, en F pupillen is er eindelijk weer eens toernooi op eigen veld, iets wat we al jaren niet meer organiseren. De organisatie is drukdoende met de voorbereidingen. Laten we hopen op mooi weer. 
    Het einde van het seizoen nadert, dit betekent voor TC/TB en JC een ingewikkelde puzzel om de ploegen voor volgend seizoen rond te krijgen. De indeling, coaches, trainers, teamouders en noem maar op. Betreffende commissies veel wijsheid toegewenst. 
    Tot slot nogmaals het verzoek aan leden/ouders om naar de ledenvergadering te komen, we moeten met z'n allen gaan bepalen hoe we de toekomst in gaan. Deze vergadering is het platform om je mening en visie kwijt te kunnen.  
     
    René Benning