• TTKT... nog 4 dagen, tijd voor uitleg over; "TTKT via de Tournify app "
  • Aanstaande zondag is het zover! Dit jaar wordt voor de 2e keer de software van Tournify gebruikt om alle scores goed bij te houden.
    Als je je online hebt ingeschreven heb je in de bevestiging van je inschrijving een button ontvangen die je toegang geeft tot je eigen deelnemers account (zie onderstaande afbeelding). Via dit account kan je op de dag zelf je uitslagen invullen en standen en speelschema bekijken in je internetbrowser. Dat scheelt je een wandeling naar de wedstrijdtafel. 

  • Al het bovenstaande wordt NOG makkelijker als je de app van Tournify gebruikt. Wanneer je deze hebt gedownload, koppel je jouw account door op de button in je bevestigingsmail te klikken en vervolgens op onderstaand icoon in je browser waarna je kiest voor volgen in de app en de klus is geklaard!

  • Gedurende het toernooi zullen alle uitslagen, standen en het programma uiteraard ook weer worden gepresenteerd op 2 grote schermen in de multi-ruimte en scores doorgeven kan uiteraard ook gewoon via de tablet bij de wedstrijdtafel!

    Tot zondag!
    Groet Petra, Saskia en Sylvia