• Rtc West U15, U17 en U19
 • Hemelvaartsdag mochten Timo en Yitte (U15), Lisa, Sean en Finn (U17) en Do, Isabel, Anne en Levi (U19) hun eerste toernooi spelen tegen hun leeftijdsklasse.

  Timo en Yitte moesten vroeg op om op tijd in Harderwijk te zijn. De anderen mochten naar Maassluis. De toernooien waren heel goed geregeld en dat het zonnetje scheen was ook heel fijn. Alle ploegen gingen met 10 jongens en 10 meiden naar het toernooi. Dit betekent dat alle spelers ongeveer 2 wedstrijden speelden.

  Timo en Yitte speelden met hun team in totaal 4 wedstrijden. Tegen Rijnland en Zaanstreek werd gewonnen en helaas werden er ook 2 wedstrijden verloren, dit was tegen Alblasserwaard en Randmeren. Ze zijn uiteindelijk 3de geworden in hun poule.
  Lisa, Sean en Finn speelden met hun team met hun team ook 5 wedstrijden, ze wonnen 4 wedstrijden en wel tegen Zuid, Noord-West, Noord en Zuid-West, ze hebben verloren van Oost. Zij werden uiteindelijk 2de.
  Do, Isabel, Anne en Levi speelden ook 5 wedstrijden. Zij wonnen tegen Noord, Zuid en Noord-West en verloren tegen Zuid-West ook nog een gelijkspel tegen Oost.
  U17 en U19 speelden op hetzelfde veld, leuk om te zien hoe iedereen naar elkaar kijkt en wat een partijtje korfbal er wordt gespeeld.

  Ze hebben Die Haghe goed vertegenwoordigd en zijn allemaal weer een ervaring rijker.


  Namens,
  Jc en Tc