• Voorbeschouwing veldcompetitie speelronde 11
 • Na een heerlijke 10e speelronde waar bij de selectie en de A1 knappe resultaten behaalde, staat speelronde 11 alweer voor de deur en kunnen de teams weer een stap dichterbij het doel komen. Maar er moet niet te vroeg worden gejuicht want de komende 4 wedstrijden staan er nog zeker moeilijke wedstrijden voor de boeg.

  Aan de Baambruggestraat komt de selectie van Tweemaal Zes op bezoek om aan te treden tegen de selectie van Die Haghe. Gezien de stand op de ranglijst waar de Maartensdijkers met beide teams onderaan staan, zou je denken dat het 2 makkelijke overwinningen moeten gaan worden. Echter denk ik dat het wanneer je niet goed bij de les bent er het gevaar schuilt op een zeperd. De heen wedstrijden gaven een duidelijk krachtsverschil maar wellicht zien de teams er anders uit dan toen. Toch ben ik van mening dat wanneer Die Haghe 1 en 2 spelen zoals vorige week er geen probleem moet zijn om de punten in Den Haag te houden. Echter weet je niet hoe een koe een haas vangt en schuilt er natuurlijk dat er wel eens onderschatting binnen de teams kan sluipen. Maar daarvoor waken natuurlijk onze coaches en zullen zij wel de teams hier voor behoeden.  Wanneer Die Haghe wint en SKF en Dindoa verliezen dan is de 2e plek een feit en moeten dan nog gaan strijden om bij de beste 2 nr’s 2 te komen voor een plek in de Ere-Klasse. Voor Die Haghe 2 geldt dat wanneer het zelf wint en Dalto laat 1 punt liggen het kampioenschap en een plek in de Hoofdklasse voor volgend seizoen een feit is.

  Om 14.00 uur begint eerst Die Haghe 2 aan hun wedstrijd en daarna volgt dan Die Haghe 1

  Ook de Die Haghe A1 speelt voor de selectie om 12.30 uur thuis en wel tegen de koploper en zaalkampioen PKC A1. Zij zijn in strijd voor de kruisfinale en bij winst op de koploper komt dit wel heel dicht bij. Als Fortuna dan een punt laat liggen is ook dit een feit. En waarom zou er niet gewonnen kunnen worden. Albatros heeft aangetoond dat het ook tegen deze tegenstander mogelijk is.

  De weersverwachtingen zijn zeer gunstig. Neem vooral bescherming voor de zon mee zodat u niet, net zoals ik afgelopen week, een verbrand gezicht krijgt.

  VEEL PLEZIER EN SUCCES !!