• Van de voorzitter 12 maart 2023
 • Dit weekend hebben we een lastige beslissing moeten nemen. De demonstratie van de boeren in het Zuiderpark en de demonstratie van Extinction Rebellion op de A12 dwong ons na te denken over mogelijke risico's deze zaterdag. In overleg met JC hebben we besloten alle wedstrijden voor de pupillen en aspiranten te annuleren. Geen makkelijke beslissing maar alles afwegende wilden we onze kinderen en bezoekers niet blootstellen aan welk risico dan ook. Hoe dit verder gaat m.b.t. inhalen is nog onduidelijk. We hopen op ieders begrip!
  Het einde van de zaalperiode nadert en een aantal ploegen gaan voor het kampioenschap en een aantal ploegen moeten nog de nodige punten zien te halen. Te vermelden is de winst van het 3e wat op dit moment alles er aan doet om degradatie te voorkomen. Top is de winst dit weekend (19-14) tegen stadsgenoot Achilles! Het 4e kan bij schrijven van dit epistel al kampioen zijn, de huldiging zal ongetwijfeld nog gaan plaatsvinden. Het 2e en de A1 zullen naar verwachting het kampioenschap gaan binnen halen en dat is iets om trots op te zijn! Ook het 6e en de A2 draaien bovenin mee en kunnen nog kampioen worden. Ik zou zeggen, volg de site en het wedstrijdprogramma om eventuele kampioenen te kunnen aanmoedigen.
  Maandag is er een sessie met Steef en de commissies waarin we het beleidsplan invulling gaan geven. Dit betekent het verdelen van de taken en verantwoordelijkheden en ook de prioriteiten en doelen daar beleggen waar ze thuishoren. Het is de bedoeling dat de commissies hiermee de komende periode aan de slag gaan. Op de ALV zullen we hier een presentatie over geven.
  Ik wens alle ploegen de komende wedstrijden veel succes toe!
    
  René Benning