• Die haghe A1 - TOP A2….op de helft

• Afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van de 1e helft zaal, tegen TOP A2. Wederom een wedstrijd waarvan je vooraf denkt te weten, die gaan we wel winnen. Met alle respect natuurlijk voor onze tegenstander uit Sassenheim. Het begin was aanvallend toch weer even stroef, maar verdedigend zat het behoorlijk dicht waardoor de aanval de kans kreeg om te blijven strijden voor doelpunten. Gelukkig wisten , eerst Bram, en later Do het gat te vinden. Gestaag werd de voorsprong uitgebouwd. In de 1e helft kwam TOP niet verder dan 2 doelpunten.
    Een vakwisseling door onze coaches pakte goed uit.

De 2e helft ging het aanvallend beter (jullie zeggen altijd dat het nog beter moet), verdedigend zat het zoals vaak weer prima en we bouwden naar een mooie overwinning. De eindstand 22-6 is weer duidelijk. We zijn op de helft van onze missie. Volgende week de kans om alleen de koppositie in te nemen, maar niet te vergeten revanche te nemen op de eerder behaalde nederlaag tegen Groen Geel.  Alles zal uit de kast gehaald moeten worden, maar dat weten we maar al te goed.
    Het punten aantal van ons en GG is gelijk, wij hebben een doelsaldo van +75, GG +21. Het zegt niet alles, maar wel iets.

Vertrouwen in jezelf en je team en de ballen erin gooien daarmee moet het lukken.
    We sluiten de 1e helft van de competitie af en zullen a.s zaterdag de 2e helft direct knallen om onze missie te halen. Jurytafel weer bedankt!