• Valto A1 - Die Haghe A1…..terecht en goed
 • Na toch wel weer even een stroef begin, niet helemaal scherp verdedigen en een gedreven Valto, liet de A1 zien waarom we ook in deze wedstrijd lieten zien terecht bovenaan te staan. Valto mocht tot 3 - 3 gelijk opgaan, maar vanaf 6 - 8 ging het echt lopen. Verdedigend werden we scherper en aanvallend klopte het gewoon prima. De ruststand van 8 - 14 zegt genoeg.

  Na rust een uitstekende 2e helft, zeer gedreven en scherp. 
  Heel even mocht Valto op 4 doelpunten komen, maar daarna was het echt gedaan met deze tegenstander.
  We draaiden weer lekker “ouderwets” , gunden elkaar de kansen en verdedigend zat het goed dicht. Uiteindelijk win je met 14 - 25, een prachtige overwinning, zeker dik verdiend, maar het was super fijn om te zien dat er weer een ploeg stond waarbij bijna alles weer klopte. Sterke verdediging, aanvallend in de breedte heel sterk en met een drive tot het eind. 
  Groot compliment dus aan de hele ploeg, het was gewoon goed en terecht. Weer een concurrent op achterstand gezet, nog 1 te gaan om deze missie te volbrengen.
  Zo spelend als deze 2e helft moet het zeker kunnen. Terwijl Niels hopelijk geniet van een paar dagen wintersport, zeg ik tot donderdag mensen.

  Petra