• Van de voorzitter: 16 januari 2023

  • Deze week begin ik met een woord van dank naar de evenementen-commissie. Een hele gezellige nieuwjaarsborrel in de kantine. De ontvangst begon via de rode loper naar een glaasje prosecco. Verder een hapje en drankje en elkaar gelukkig nieuwjaar wensen. Dank voor de organisatie! 

    Ook heeft de jeugd kunnen genieten van een heus gala-diner. De feestcommissie had flink uitgepakt en ook dit was een hele gezellige happening dus ook de feestcommissie bedankt voor deze organisatie! 

    Korfballen doen we ook en zaterdag heeft Die Haghe op verschillende fronten goede zaken gedaan. Ik verwijs graag naar de desbetreffende wedstrijdverslagen. In de sportcampus waren de nieuwe banners en spandoeken te bewonderen. Ik mag wel zeggen dat dit eyecatchers zijn! Ook stonden de sponsorborden weer daar waar ze horen, langs het veld.
    We kunnen vaststellen dat 2023 een dynamische start kent, zowel sportief als organisatorisch. Dit laat zien dat we op allerlei fronten druk aan de weg timmeren en dat is goed. Ik durf te stellen dat Die Haghe de wind in de zeilen heeft en we hiervan kunnen en moeten profiteren. Uiteindelijk zal de gehele vereniging hier wel bij varen om de zeilen er spreekwoordelijk nog maar eens bij te halen.
    Laten we er met elkaar een mooi en sportief jaar van maken. Ik heb er alle vertrouwen in!
     
    René Benning