• Die haghe A1 - Tempo A1…..de koppositie?

• Eindelijk weer voor het “echie” deze week. Komende weken, de weken van de waarheid. Allereerst tegen Tempo, de ploeg die we moesten verslaan om in de bovenste helft te blijven. Goed om te zien dat er weer strakke koppies zijn voor de wedstrijd, wetende dat we ons geen misstap kunnen veroorloven.
    De start was van beide kanten dan ook gespannen. Verdedigend was het prima, maar ook Tempo had ons goed bestudeerd. Gelukkig knalde Isabel de 1-0 er in en dat was het begin ……we liepen direct uit naar 5-1.
    We speelden goed, met een juiste drive en wat ons allersterkste punt is, het verdedigen, zagen we aan de kant weer als vanouds. Een ploeg als Tempo in de de 1e helft op 4 doelpunten te houden, mag je echt heel goed noemen. De 8 die wij gemaakt hadden, was te weinig maar de aanvallen waren prima. Na rust eigenlijk hetzelfde beeld, Tempo bleef knokken voor een beter resultaat, maar kon niet tegen onze power op. De aanvallen werden mooier, de doelpunten ook en verdedigen kunnen we, kortom het was echt weer genieten van een ploeg die liet zien dat ze bovenaan willen komen en eindigen. We wisten dat Tempo de 1e hobbel zou worden en daar zijn we, getuige de eindstand, makkelijk overheen gegaan. 17-7 zegt genoeg toch?
    Volgende week de volgende hobbel, Valto, zij hebben ook 8 punten. Het bericht dat Groen Geel had verloren van Valto houdt in dat er 4 ploegen met 8 punten bovenaan staan. We hebben alles weer in eigen hand, heel goed. Komend weekend gaan we er weer alles aan doen om de positie te houden die we nu hebben….de koppositie dus!