• Superstart voor de E2 in nieuwe sponsorshirts
  • Na een prachtig en verdiend kampioenschap op het veld voor de E2 stond dit weekend de eerste wedstrijd in de zaal op het programma. Een nieuwe poule met sterkere tegenstanders: dus vol aan de bak.   

    En hoe gaaf is het dan om in de zaal te starten met fonkelnieuwe shirts dankzij onze nieuwe sponsor ‘Verstraten Totaalonderhoud’. De E2 liep er tiptop bij en dat was ook zeker terug te zien in de wedstrijd tegen KVS. Zoals verwacht een tegenstander waarin de E2 met Laura, Quinn, Djalisa, Siebe en Lucas er hard voor moesten werken. KVS speelde goed en verzorgd korfbal had één hele goede heer die het ons lastig maakte en voor de nodige doelpunten zorgde. Maar de kracht van de E2 kwam ook deze wedstrijdweer naar voren. Want ook in deze wedstijd kwam ie-de-reen tot scoren. De E2 moet het niet van 1 of 2 spelers hebben. Nee, bij de E2 is iedereen gevaarlijk en kan iedereen scoren. Het collectief zorgde voor een mooie en terechte 15-8 overwinning. Supertrots op deze kids en op het resultaat! 

    De wedstrijd leerde ons als trainers dat we nog veel uit het team kunnen halen. Elke week gaat de lat weer een beetje omhoog en tot nu toe weten ze ons steeds weer te verrassen hoe goed ze het oppakken en hoe sterk ze zich ontwikkelen. Dat belooft wat voor de rest van het zaalseizoen!  

    Groetjes,

    Do & Eric