• Van de voorzitter: 28 november 2022
 • Dat scheidsrechters noodzakelijk zijn weten we wel. Dat we hier iets mee moeten doen is een ander ding. De scheidsrechter aanwijzing wast tot vorige week een probleem. De noodkreet heeft geholpen en Mara vd. Veer is bereid dit te organiseren waarvoor hartelijk dank! Ik verzoek eenieder mee te werken en als je moet fluiten je verantwoordelijkheid hierin te nemen. Elke ploeg wil graag een scheidrechter zodat je kunt spelen!
  In het verlengde van dit onderwerp is een scheidsrechter die al jaren zeer enthousiast voor Die Haghe en de bond fluit: Leo Wesseling. Leo is weliswaar niet meer de jongste maar wel één van de meest enthousiaste scheidsrechters die ik ken. Het fluiten van jeugdwedstrijden, senioren en zelfs op het Beach korfbal toernooi. Niks is Leo te gek. Terecht dat Leo was genomineerd als vrijwilliger van het jaar. De officiële prijsuitreiking in theater Amare is al geweest en helaas heeft Leo niet gewonnen maar een eervolle vermelding voor Leo en Die Haghe was terecht!
  De start van de competitie is een feit en laat nou de E4 zijn eerste wedstrijd van dit seizoen gewonnen hebben, ga zo door! De feestcommissie is ook weer op sterkte en dat is mooi. Marianne van Asselt en Priscilla Smink zijn toegevoegd aan deze commissie. Dit laat zien dat de ouders een waardevolle rol in onze organisatie kunnen hebben. Ik hoop dat dit een vervolg gaat krijgen.
  We zoeken nog steeds naar een omroep(st)er voor bij de thuiswedstrijden van ons eerste. Wie oh wie? 
   
  René Benning