• GroenGeel - Diehaghe A1…..schotloosheid troef
 • De HKD dagen werden gewonnen met 132 doelpunten in 4 wedstrijden. Oké de tegenstanders waren een stuk minder dan Groengeel, maar die 132 doelpunten waren voor mij een teken dat het met doelpunten maken wel goed zat. 
  We wisten dat dit 1 van de zwaardere potten zou worden maar vol vertrouwen gingen we de strijd aan.
  De 1e aanval had het zwaar, GG zat er bovenop, maar gelukkig wist Björn de eerste te maken.
  Ik dacht echt op dat moment, zo de kop is eraf en nu gaan we, maar GG dacht daar anders over, zij bleven fel, maar wel correct, verdedigen en wij gingen steeds slechter schieten. Ook onze dames wisten het gat niet te vinden.
  We kunnen niet zeggen dat het spel slecht was, want dat is gewoon niet zo. Verdedigend zat het prima in elkaar, dus ook de GG ploeg had moeite met scoren. Een ruststand van 5-4 voor ons zegt wel genoeg lijkt mij.
  Na rust hetzelfde beeld, niet slecht spelend maar wel heel slecht schietend vochten we voor wat we waard waren. GG pakten ineens de voorsprong van 3 goals, in dit soort wedstrijden bijna dodelijk, maar jullie vochten je terug, 11-11.
  Het werd weer spannend , maar helaas liep GG weer weg met 2 schoten, 2 doelpunten.
  We kwamen nog 1x dichterbij, maar het mocht niet baten.
  Het zat even niet mee deze pot. Hebben we slecht gespeeld……nee dat vind ik niet…
  Valt het tegen…..ja natuurlijk. Dit zagen we even niet aankomen.
  Volgende week zullen er moeten staan in de 1e thuiswedstrijd. De inzet is prima, het spel oké, nu het schot weer terugvinden en we gaan de punten weer pakken.
  Laat dit een soort van wake up call zijn dat we ook in deze klasse er iedere week moeten staan. Iedereen wil van Die haghe winnen, maar dat laten we niet meer gebeuren, daar heb ik vertrouwen in en dat moeten jullie zaterdag ook weer hebben!
  Tot donderdag.
  Reserves Sylvan en Iloy weer bedankt!

  Petra