• A1 op weg naar finale
 • Op weg naar finale….
  Vorig seizoen wonnen de kanjers van de A1 de HKD dagen. Het was nog zonder publiek dus dit jaar "de kans" om weer in die finale te staan, maar dan wel met publiek.
  De weg naar de finale is ingeslagen met een doelsaldo van 67 voor en 20 tegen!
  Oké de tegenstanders zijn geen hoofdklasse niveau laat dat duidelijk zijn, maar je moet de ballen er wel in blijven gooien. De kracht van de ploeg ligt in de veelzijdigheid.
  Iedereen kan scoren, de verhouding dames/ heren is bijna fifty fifty. De heren iets meer dan de ladies.
  Verdedigend zijn we heel sterk. De 2 tegenstanders van afgelopen week probeerden het zeker, maar dat staan we dus gewoon niet toe.
  Tevreden zijn jullie nooit dat weet ik nu wel, maar ik denk soms dat je jezelf en je ploeg wel eens tekort doet hiermee. Je staat gewoon lekker te ballen!
  En nu niet alleen zeggen dat de tegenstanders zwak zijn, dat weten we maar als je in 2 wedstrijden van 50 minuten dus 100 minuten korfbal 67 doelpunten maakt tegen tegenstanders die op het zelfde niveau acteren in de zaal, dat is gewoon prima!
  As woensdag de halve finale om 20.45u in de Blinkerd, we moeten er gewoon weer staan om vrijdag de finale te spelen dan in de Steenwijklaan.
  Voor supporters een mooie gelegenheid om de A1 aan te moedigen om voor de 2e keer dit toernooi te winnen.
  Ik hoop echt dat de ploeg de finale gaat spelen en dan met veel supporters!
  Tot dan!

  Trots? Zeker wel…
  Petra