• Die haghe A1 - TOP A1…..weer heerlijke pot
 • De laatste veldwedstrijd voor we de zaal ingaan was tegen TOP, waar we de 1 wedstrijd met 7 goals verschil van hadden gewonnen. Vandaag moesten we eerst de frustraties van vorige week maar eens van ons afspelen.
  Wat eigenlijk al en paar weken niet goed lukt is de start van de wedstrijd. Nu was dat even anders want al heel snel kwamen we met 3-0 voor. Scherp waren we weer super om te zien!
  Natuurlijk liet TOP dat niet zomaar gebeuren en kwamen ze weer dichterbij.  Jullie bleven lekker ballen, hadden weer mooie acties in huis en toen ook de dames mee gingen scoren was er geen houden meer aan. De one hander van Do mag niet onvermeld blijven. Onze dames hadden dan ook voor rust 3 goals op de teller erbij en zonder onze sterk spelende heren tekort te doen was dit een ommekeer.
  De rust ging in met 11-6.
  De 2e helft was gewoon goed, geconcentreerd verdedigend, prima aanvallend, waren jullie met elkaar heer en meester over TOP. Do herhaalde haar one hander nog een keer, de heren bleven lekker scoren. TOP kwam nog 1x wat dichterbij (12-9), maar dat was het wel. Met een paar mooie goals liepen jullie uit naar 17-9 en kwam de trots weer terug bij mij. Heerlijk om weer de lachende gezichten te zien en de vreugde in het spel.
  Al met al dus gewoon een prima pot. De eindstand 20-12 zegt genoeg.
  We sluiten een wisselende 1e helft veld nu af met eigenlijk maar 1 slechte pot. PKC is heel duidelijk de beste ploeg, maar ik denk dat Die haghe en Fortuna gaan uitmaken wie er 2e gaat worden en die gedachte alleen al is iets waar we gewoon heel trots met elkaar op mogen, nee, moeten zijn.
  Ik wil de ouders alvast bedanken voor alle bereidheid, autorijden, bardiensten, filmen,shirts wassen, altijd wordt het geregeld. Straks in de zaal een schone taak erbij,  maar dat fixen we ook. Compliment aan jullie.
  Ik ben nu nog even aan het nagenieten van de heerlijke pot.
  Op naar de zaal met een duidelijke missie…..
  Voorlopig ben ik……juist…
  Supertrots!

  Petra