• Hoe verliep het veldseizoen van onze jeugdploegen
 • De kangoeroes zijn enthousiast begonnen met trainen. Elke zaterdag doen ze onder leiding van Anne, Claudia, Yrsa, Bram, Lisa en Zoë allerlei leuke spelletjes en opdrachten met alle mooie materialen die we hebben om de breed motorische ontwikkeling te stimuleren. Ze beginnen altijd met een gezamenlijke warming up: zoals een dansje, bewegen op muziek of warmlopen. Daarna staan er 3 onderdelen klaar waar ze leren schieten, gooien, vangen, een parcours doen, balanceren, samenwerken en spelen. Ze eindigen meestal met een leuk tikspel.

  De groep begon met 12 kinderen, maar in 8 weken tijd zijn dat er al bijna 20 geworden! 

  Bij de F teams gingen we met 2 volle teams van start. De een had wel eens een wedstrijdje gespeeld, voor de ander was het helemaal nieuw. Maar wat een mooie mix aan jonkies hebben we rondlopen. Het was een leuk veldseizoen, we genieten van onze jongste spelers. We blijven groeien, want zelfs in de zaal komt er een 3e F team bij!

  Wat was het mooi om dit seizoen te beginnen met 6 E teams!!! Geweldig om deze 6 teams enthousiast te zien starten onder leiding van allemaal gedreven trainers. Op sommige ploegen staan zelfs 3 coaches!
  Dat de eerste helft veld voor een aantal ploegen lastig werd, zorgde gelukkig niet voor minder plezier en zij gaan vol goede moed naar de zaalperiode.
  De E2, E5 en E6 werden kampioen!! Wat een mooi resultaat.

  Na een heerlijke zomer gingen ook de C en D teams toch echt weer aan de slag met hun nieuwe team en coaches. Gelukkig heeft elk team minimaal 2 trainers, waar wij als JC en vereniging erg blij mee zijn.

  De D1 heeft op het veld een mooie 2e plek behaald,  er werd hard getraind en het plezier is te zien!. Ook de D2 heeft een mooie 2e plek behaald. Met 3 nieuwe coaches en een hoop enthousiasme heeft dit team keihard gewerkt!

  De C2 is op het veld ongeslagen kampioen geworden, en dat met negen 1e jaars C kinderen, goed gedaan! 

  De C1 is nog bezig met hun competitie, zij gaan na de zaal weer door, maar voor nu staan zij op een mooie 1e plek ga zo door! 

  De B2 bestond na 1 week al uit 7 spelers ipv 8 en weer een paar weekjes later uit 6. Wat hebben jullie dit goed opgepakt zeg, zijn er zoals afgesproken op donderdag altijd. En deze inzet werd met behulp van jullie leuke trainers en inval coach en alle invallers beloond. Kampioen!!

  Ook de competitie van de B1 gaat na de zaal weer door. Nog 1 wedstrijd op het veld te gaan. Met ups en downs op een, voor nu, mooie tweede plaats.

  De A2 begon begin dit seizoen met een volle ploeg. Nu zijn jullie nog met 10. Met veel plezier en hard werken zijn ook jullie kampioen geworden.

  Wat een fijn veldseizoen hebben we gehad en we hebben dan ook zin in om jullie allemaal weer te zien in de zaal!!