• Van de voorzitter: 10 oktober 2022
 • Afgelopen zaterdag mochten we de eerste kampioen begroeten en wel de C2. Met een overtuigende overwinning werd het kampioenschap binnengehaald en kon het We are The Champions meegezongen worden. Ploeg en coaches/trainers van harte gefeliciteerd! Zaterdag staan er nog meer kampioenswedstrijden op het programma, dus hou de site in de gaten. De ploegen die voor het kampioenschap gaan strijden wens ik veel succes!
  Spanning bij het eerste en de A1. Beide ploegen wisten gelukkig de twee punten binnen te halen en dat is mooi. Ook het tweede deed weer goede zaken en speelde een leuke wedstrijd tegen De Meeuwen en behoudt de eerste plek!
  Ik wil de aandacht vestigen op het opruimen van de materialen, zowel op trainingsavonden als op de zaterdag. Het komt regelmatig voor dat ploegen hun materialen laten slingeren en het opruimen aan anderen overlaten. Dit kan natuurlijk niet dus graag met elkaar de materialen netjes opbergen!
  Dinsdag a.s. vergaderen we met het Bestuur en staat het beleidsplan weer op de agenda. Steef van den Boom zal weer aansluiten en gaan we de organisatie verder in kaart brengen en beter op elkaar laten afstemmen. Ik bedoel hiermee dat het duidelijker moet worden wie nu waarvan is en waar je terecht kunt voor vragen/opmerkingen. Ook willen we de communicatie tussen de commissies beter op elkaar laten aansluiten zodat duidelijk is hoe de lijnen binnen de club lopen.
  Vorige week ben ik op het voorzittersoverleg van de Haagse korfbalclubs geweest. We hebben weer veel zaken besproken zoals o.a. de zorg om het ledenaantal binnen de diverse clubs, de kangoeroeclubs, recreantenkorfbal, Haagse Korfbaldagen etc. Een goed overleg waarin we als voorzitters elkaar kunnen informeren en vooral ook kennis en ervaring delen.
  Komende zaterdag een vol programma, iedereen veel succes en tot op het veld!
   
  René Benning