• PKC - Die haghe…helaas niet

• Vooraf weet je dat dit de sterkste ploeg in de poule is, maar jullie waren er wel klaar voor. Er was goed en hard getraind volgens de trainer, maar al heel snel bleek dat we het gewoon niet hadden tegen een heel sterk PKC. Geen moment in de 1e helft waren we onszelf. De kracht van ons sterke verdedigen was er gewoon niet helaas.
    PKC deed wat het wilde en het stond na 10 minuten al 6-0. Gelukkig scoorde Tijn, maar de 17-6 ruststand zegt genoeg.
    In de rust werd afgesproken om de nederlaag te accepteren maar er wel voor te gaan, gewoon omdat dat als ploeg het enige is wat je nog kan doen.
    Ik moet de 2e helft dan toch weer de trotse Petra zijn want jullie vochten echt voor wat je waard ben. We kregen iets meer grip op ze en gingen ook beter aanvallen.
    Positief als ik toch wil zijn hebben we de 2e helft met 9-7 gewonnen.
    Einduitslag dus 24-15.
    Natuurlijk waren we allemaal erg teleurgesteld, maar ook boos op onszelf. Ik begrijp dat goed, maar we moeten onze ruggen weer rechten om komende zaterdag de 2 punten te pakken!
    Van deze pot hebben we denk ik veel geleerd en dat is dat we er nog lang niet zijn. We zijn goed horen in de top 4 van de hoofdklasse, zeker weten. Probeer daar ook trots op te zijn mensen.
    PKC was duidelijk een maat te groot deze keer helaas, maar we krijgen ze nog thuis.
    Laat ik ook eens de reserves en autorijders bedanken aan het eind van mijn verslag, dus bij deze.
    Tot zaterdag mensen en koppies omhoog hé!