• Puzzelen met de scheidrechtersindeling

  • Hallo kanaries,
     
    Ik ben weer druk bezig geweest met het hele veldseizoen aan te wijzen. Het was wederom geen gemakkelijke puzzel, maar het is weer gelukt. Over het algemeen fluit elk team haar aantal wedstrijden die gefloten dienen te worden. Natuurlijk is hierin rekening gehouden met commissies en trainers/coaches (die benoemd staan op de site).
    Er zullen teams zijn die dit veldseizoen iets meer of minder ingedeeld zijn. Dit heeft te maken met het tijdstip van wedstrijden van desbetreffende teams. Ik beloof jullie allen dat over het hele seizoen deze aantallen gelijk getrokken worden. Dit was op het veldseizoen niet mogelijk.
    Het programma tot aan de zaal is zojuist verstuurd en zal snel op de site verschijnen. Ondanks dat het wat kort dag is, hoop ik dat een ieder zijn aandeel hierin neemt.
    Ik zou graag van elk team één aanspreekpunt willen en toevoegen aan een Whatsapp-groep voor scheidsrechters. Hierin kunnen we als teams makkelijker communiceren.
     
    Even kort de regels betreft het fluiten:
    • Commissieleden en trainers/coaches zijn vrij van fluiten.
    • Kan jou team geen SR leveren, ben je als team verantwoordelijk voor het regelen van een alternatieve oplossing (ruilen of andere SR regelen).
    • Communiceer voor woensdag wie de wedstrijd gaat fluiten, zodat deze persoon in Sportlink als SR kan worden ingevoerd (aankomend weekend dan niet).
     
    Dank je wel voor jullie begrip!