• Van de voorzitter: 27 september 2022

  • Natuurlijk open ik met de derby tegen KVS. Wat een spannende wedstrijd! KVS leek al direct de favoriet maar de veerkracht van Die Haghe was bewonderingswaardig. Spanning terug en zelfs een voorsprong maar die helaas door KVS werd omgezet in winst. Jammer! Het tweede deed wel goede zaken en staat hierdoor met 6 punten terecht bovenaan! 
    Wat nog niet lekker loopt is het fluiten van de wedstrijden. Tim Spaans heeft een indeling gemaakt van de te fluiten wedstrijden en het is dan aan de ploegen om deze verantwoordelijkheid te nemen. Kijk even goed met je ploeg en zorg dat onze kinderen een scheids hebben.
    Afgelopen bestuursvergadering is Steef van den Boom langs geweest om de voortgang van het beleidsplan te bespreken. We zullen op korte termijn weer een nieuwe bijeenkomst inplannen en de komende koers bepalen. Waar het vooral in zit zijn het stellen van doelstellingen en prioriteiten. Daarnaast zal de organisatiestructuur van onze club kritisch bekeken worden en daar waar nodig aangepast worden zodat de lijnen tussen alle commissies duidelijk zijn. Het lijkt veel theorie en dat is het ook maar wel noodzakelijk om vast te leggen hoe wij onze toekomst voor ogen hebben. De grote clubactie is weer van start gegaan en op de site staat de nodige informatie. Koop één of meerdere loten en steun Die Haghe! Komend weekend komen de meeste ploegen in actie en ik wens iedereen veel succes!
     
    René Benning