• Kippie’s voorbeschouwing speelronde 3
  • Komende zaterdag staat al weer de 3e speelronde van de veldcompetitie op het programma en staan er weer hele leuke en spannende wedstrijden op het programma.

    Na speelronde 2 zijn er nog 2 koplopers die ongeslagen zijn en dat zijn dé topfavoriet KVS en ons eigen Die Haghe en deze spelen deze speelronde tegen elkaar. KVS is een goed spelende ploeg met redelijk wat routine binnen de gelederen en ook nog eens ex-kanaries die daar al een tijd spelen. Het zijn vooral de heren die het spel aan Scheveningse kant bepalen, maar de dames hebben zeker ook hun aandeel wat het voor de tegenstanders moeilijk maakt. Aan de Kant van Die Haghe is de ervaring dan wel een stuk minder, maar daar tegenover staat wel een getalenteerde groep die met veel passie en strijd hun wedstrijden spelen.  Als je kijkt naar de scores van de afgelopen 2 wedstrijden zie je dat dit elkaar niet veel ontloopt. En ook de doelpuntenmakers zijn bijna gelijk bij de heren en dames. Alles wijst er dus op dat dit een heerlijk duel zal gaan worden en moet ik eerlijkheidshalve toch bekennen dat KVS op dit moment verder lijkt met het spel en normaliter deze thuiswedstrijd wel zal moeten winnen. Maaaaar……mochten zij een iets mindere dag hebben, dan zal het team van coach Tim Abbenhuis het zeker niet nalaten om hiervan te profiteren want nogmaals, aan kwaliteit en gedrevenheid is er geen gebrek. De wedstrijd aan het Cas van Dijkpark begint om 15.30 uur en zorg dat je er bij bent.
    Dindoa speelt thuis tegen Tweemaal Zes en lijken mij iets sterker en zal denk ik ga winnen en dus de aansluiting met de top vier behouden. SKF moet het op eigen veld opnemen tegen Pernix en dit gaat denk ik een spannende wedstrijd worden. Pernix is nog puntloos en zal nu wel eens kunnen gaan verrassen. Tenslotte spelen De Meeuwen thuis tegen De Antilopen en zullen volgens mij wel de punten in eigen huis kunnen houden.
    De weesvoorspellingr ziet er vooralsnog wisselvallig uit, maar dat mag u niet gaan weerhouden om uw favoriet te komen aanmoedigen.

    Veel plezier en success !!