• Start 50e editie van de Grote Clubactie!

 • Op zaterdag 24 september start de 50e editie van de Grote Clubactie!

  Beste Die Haghe leden,

  Afgelopen seizoen hebben wij meegedaan aan de Grote Clubactie en hebben vele leden samen ruim 2000 euro opgehaald voor nieuw buitenmeubilair. En dat is hard nodig, want de buitentafels staan op instorten of zijn al ingestort.

  Waarom is er dan nog geen nieuw meubilair?
  We zijn nog op zoek naar mooie geschikte meubelen, maar daar zijn we nog niet uit.

  We hopen ook dit seizoen weer een mooi bedrag op te halen. Dit willen we deels ook gaan gebruiken voor het meubilair, maar ook voor het kamp en andere materialen voor de club. Aanstaande donderdag starten we bij de trainingen met het uitdelen van boekjes met loten. Ieder lid krijgt een boekje met daarop een persoonlijke QR-code waarmee je heel handig loten kan verkopen. Door het scannen van de QR-code kan een koper online een machtigingsformulier invullen. Jij als verkoper krijgt toegang tot je eigen verkooppagina, waarop je kan zien hoeveel loten je hebt verkocht.

  LET OP: het verkopen van de loten via de QR-code kan vanaf ZATERDAG, dat is de dag dat de Grote Clubactie begint.

  Uiteraard zijn er weer prijzen te winnen voor diegene die de meeste loten hebben verkocht. Je krijgt ook een medaille als je 25 of meer loten hebt verkocht.De Kangoeroes t/m de B leden krijgen een boekje met QR-code. De overige leden krijgen een link waarmee ook zij loten makkelijk kunnen verkopen.

  We hopen dat iedereen zich weer hard wil inzetten voor de club.

  Alvast allemaal heel erg bedankt!

  Groet,

  Ellen Brouwer
  Alex Kooijmans