• Boyd Abbenhuis en Oranje (Nederland U19)
  • Zoals al bekend was Boyd geselecteerd voor de (voor)selectie voor Nederland U19. Boyd heeft de laatste maanden wekelijks in Zeist getraind met deze selectie.

    Dit weekend heeft bondscoach Leon Simons de heren en dames bekend gemaakt die meedoen met de interlands die volgend weekend (25 en 26 juni) in Den Haag worden gespeeld (Sportcampus Zuiderpark, zie eerder bericht op de site).

    Helaas voor Boyd is hij niet gekozen maar wat zijn wij trots en mag hij zelf trots zijn op zijn selectie voor Nederland U19. Alle trainingen en onderlinge partijen waren logischerwijs met hoge weerstand en dus heeft Boyd weer stappen gemaakt om beter te worden. En dat hebben we gezien de afgelopen maanden nadat hij was aangesloten bij Die Haghe 1!

    Boyd, Kirsten, Nynke, Mike en Sander zijn (wel) geselecteerd voor de Haagse selectie die 25 juni 2022 in Sportcampus Zuiderpark speelt tegen Nederland U17. Zie ook hiervoor het eerdere bericht op de site.