• Van de voorzitter: 7 juni 2022
  • Na twee jaar mochten we weer ons traditionele TTKT organiseren. Dit maal in een andere vorm met ditmaal Harry op de achtergrond. Met behulp van digitale technieken werd, bij wijze van proef, de stand bijgehouden. Maar even los van de statistieken, die worden op de site wel vermeld. Het was druk op het veld, pupillen, aspiranten, jeugd, senioren en ouders en belangstellenden deden flink hun best om zoveel mogelijk doelpunten te maken. Helaas door de dreigende regen moest het programma ingekort worden. Aansluitend was er de BBQ en ook deze werd goed bezocht. Al met al een leuke dag. Dank aan de vele vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Een speciaal woord van dank naar Viktor en Harry die de algehele organisatie in handen hadden. Terecht dat de wisseltrofee vernoemd wordt naar Harry en dus zal deze doorgaan als de Harryvandermark bokaal.
    Vrijdag was er de ledenvergadering. Niet heel druk bezocht, terwijl we toch een interessante presentatie van Steef van den Boom kregen over de koers die Die Haghe de komende jaren zal gaan varen. In het plan staan diverse doelen en ambities uitgeschreven. Deze krijgen een prioriteit en vervolgens zullen we hiermee aan de slag moeten. Mocht je alsnog belangstelling hebben voor de presentatie dan kun je deze opvragen bij secretaresse@diehaghe.nl.
    Ook hebben we afscheid genomen van een aantal commissieleden. Bij deze dank voor jullie inzet de afgelopen jaren! Dit vertrek zorgt voor vacatures en ik roep de leden op om vooral mee te doen in het verenigingsleven.
    Komende weken staan er een aantal belangrijke wedstrijden op het programma. ik wens alle ploegen veel succes!


    René Benning