• We gaan starten met ReKo!

  • Oftewel recreanten korfbal! Heb je vroeger gekorfbald, ben je een enthousiast supporter van jouw kind(eren) en wil je graag korfbal eens proberen? Of wil je gewoon lekker sporten en bewegen (ieder op zijn/haar eigen niveau)? Dan is recreantenkorfbal bij Die Haghe misschien wel wat voor jou!

    Heb je interesse om wekelijks een uurtje te trainen kom dan gerust langs en lekker meedoen! De eerste training staat gepland op woensdag 15 juni a.s. om 19.00 uur (Kunstgras) o.l.v. Raymond Vermaas.

    Je kunt het een aantal trainingen gratis uitproberen. Wil je daarna blijven trainen dan word je lid van Die Haghe. Je gaat dan een aangepaste contributie betalen. Hiervoor krijg je elke week een uurtje training, dus sportiviteit en gezelligheid! 

    Voor vragen kun je terecht bij Raymond.

    Tot woensdag de 15de.….