• Voorbeschouwingen Die Haghe speelronde 12
 • Komende zaterdag staan er voor Die Haghe 1 en 2 belangrijke wedstrijden in strijd om het kampioenschap op het programma.

  Die Haghe 1 staat 2 punten voor op ZKV en Achilles en krijgt RODA uit Westzaan op bezoek. Vorige week boekte Die Haghe een mooie winst op HKV en de week ervoor speelde het gelijk tegen Achilles. Roda staat weliswaar onderaan, maar behaalde vorige week tegen Apollo de eerste 2 punten binnen en daarvoor wisten zij het ZKV knap lastig te maken. Het is dus zeker geen uitgemaakte zaak dat Die Haghe gaat winnen want Roda vecht voor hun laatste kans voor behoud in de 1e klasse en zoals iedereen weet kan een kat in het nauw rare sprongen maken. Aan de kant van de Westzaanders weten alle heren wel de korf te vinden en Nienke Emons staat bij de dames redelijk hoog op de topscoorderslijst. Aan de kant van De Kanaries is de kracht dat iedereen kan scoren en iedere week is het wel iemand anders die dit meerdere keren doet. Voor beide teams wordt het dus erg belangrijk en na afloop dan maar zien wat de concurrenten doen. ZKV speelt thuis tegen Maassluis en die moeten ook nog punten halen in strijd voor plek 7. Achilles moet naar KIOS en die zitten in een aardige flow met 2 overwinningen op rij.

 • Ook voor Die Haghe 2 wordt het erg spannend na het verlies van vorige week tegen HKV. Hierdoor zijn ZKV 2, na winst op Achilles, en KVS 4 tot op respectievelijk 1 en 2 punten genaderd. Achilles staat op 3 punten maar is zeker nog niet uitgeschakeld. Zelf spelen zij alleen nog tegen, zoals dit op hun website staat, laagvliegers en de concurrenten spelen nog tegen elkaar. De topper van de week is komende zaterdag want dan speelt Die Haghe 2 tegen KVS 4 en dat wordt geen gemakkelijke pot met al die ervaren spelers bij `de vissen`. De uitwedstrijd werd verloren en weten De kanaries wat hen te wachten staat. Nummer 2 ZKV speelt tegen Maassluis 2 en verwacht ik dat zij gaan winnen en Achilles moet de punten tegen KIOS 2 zien te behalen om nog kans te maken.

 • Verder zijn er nog 2 belangrijke wedstrijden en dat betreft Die Haghe 3 wat nog meedoet voor de titel. Zij staan slechts 2 punten achter op Refleks en moeten dus winnen om de aansluiting te behouden. Na de wedstrijden van de selectie kan de dag door Die Haghe a1 mooi worden afgesloten want zij zijn bij winst kampioen en dat zou promotie naar de Hoofdklasse betekenen.

  Kom daarom allemaal lekker vroeg naar het veld om alle teams aan te moedigen.

  Hieronder de tijden van deze wedstrijden.

   

  12.30 uur Die Haghe 3 – Weidevogels 3 (VERPLAATST NAAR DONDERDAG 2 JUNI 20.30 UUR)
  14.00 uur Die Haghe 2 – KVS 4
  15.30 uur Die Haghe 1 – Roda 1
  17.00 uur Die Haghe A1 – Woudenberg A1

  Allemaal veel succes en plezier gewenst