• Voorbeschouwing Die Haghe – Apollo

  • Na het fantastische resultaat van Die Haghe, gaat de focus weer naar de veldcompetitie. Hoewel dit wel even lastig zal zijn na al het feest gedruis en de paasdagen, wacht a.s zaterdag alweer het vervolg van de veldcompetitie.

    Hoe was het ook al weer
    Voordat ik ga beginnen met de voorbeschouwing eerst maar eens ter herinnering hoe Die Haghe er voor staat. Er zijn nog 6 wedstrijden te spelen en Die Haghe gaat als koploper aan het vervolg beginnen. Achilles volgt slechts op 1 punt, terwijl ZKV op 2 punten achterstand staat. De overige ploegen zijn voor de titel al op een grote achterstand gezet, maar kunnen wel beslissend zijn in de wedstrijden tegen deze 3 kanshebbers.
    Zaterdag speelt Die Haghe om 16.00 uur thuis tegen Apollo en dat bleek in de uitwedstrijd een lastige tegenstander te zijn. Met veel ervaring in de ploeg moeten onze jonkies dus weer direct vol aan de bak om de wedstrijd uit het vuur te slepen. Daar waar Die Haghe dus net een promotie heeft behaald, is het Apollo niet gelukt om naar de 1e klasse in de zaal te promoveren en hebben na deze teleurstelling wellicht iets om op het veld zich te willen bewijzen dat zij ook in de zaal in de 1e klasse thuis horen. Van onderschatting mag, en zal denk ik ook niet, bij Die Haghe aanwezig zijn.
    Voor de Supporters van Caldonia zijn deze 6 returnwedstrijden dé gelegenheid om de ploeg massaal te kunnen ondersteunen, want slechts 1 wedstrijd is buiten Den Haag. Nu eerst dus deze thuiswedstrijd en kom dus allemaal naar de Baambruggestraat waar overigens de gehele dag zeer leuke wedstrijden op het programma staan. Kijk daarvoor elders op de website.