• Van de voorzitter: 19 april 2022

  • Een prachtig eindresultaat voor ons eerste. Promotie naar de Overgangsklasse is een feit. Voor de selectie en staf, maar ook zeker voor de club een belangrijk moment. De ontlading in Zuidhaghe was er en het feest daarna in het clubhuis was dan ook meer dan verdiend. Uiteraard de felicitaties naar ploeg en begeleiding. Op naar het veld en wie weet wat voor mooie resultaten daar nog mogelijk zijn!

    Er gebeurde meer. Een grote groep supporters was afgereisd naar Maarssen om de B1 te steunen. Bij winst zou een finalewedstrijd voor het NK een feit zijn. Een spannende wedstrijd waarin Nieuwerkerk uiteindelijk net iets sterker bleek. Desondanks een geweldige prestatie van Die Haghe B1. Derde van Nederland is een uitstekend resultaat!
    De C1 moest ook aan de bak voor behoud van een plek in de hoofdklasse. Verwarrend als je na afloop niet weet of je Hoofdklasse kan blijven spelen! Wat ik er nu van heb gehoord is dat we toch nog volgend jaar met de C1 Hoofdklasse blijven spelen en dat is mooi.

    Nog even terug naar het feest in het clubhuis: wat een gezelligheid die we 2 jaar hebben moeten missen! Natuurlijk weer een heerlijk daghap en aansluitend de huldiging van B1 en het eerste. Daarna met DJ Maurice muziek en met elkaar hossen en dansen tot in de late uurtjes. Iedereen die meegeholpen heeft enorm bedankt voor de inzet!
    Tweede paasdag was er een paasbrunch voor de jeugd en was ook het clubhuis weer goed bezet met smullende kinderen. Dank aan de organisatie!

    We gaan het veld weer op en dat betekent dat we elkaar weer ontmoeten op veld en in het clubhuis. Gezellig maar betekent ook dat we een aantal zaken met elkaar moeten regelen. Ik doel dan op het fluiten van wedstrijden, barbezetting, velddiensten (opruimen materialen), schoonmaken kleedkamers en clubhuis en ga zo maar door. Ik doe een beroep op eenieder om hier verantwoordelijkheid in te nemen.

    De voorbereidingen voor de reünie op 2 juli zijn in volle gang en er zijn al meer dan 100 aanmeldingen van (oud)leden binnen. Natuurlijk verwachten we ook huidige leden op deze feestelijke bijeenkomst. Meld je aan op reunie2020@diehaghe.nl !

    Ik verwijs graag naar de agenda op de site waar een behoorlijk aantal activiteiten gepland staat en hoe leuk is het om daar ook weer het TTKT op 5 juni te zien staan!

    Tot zover

    René Benning