• Die Haghe 2 geeft winst uit handen

• Na een goede eerste helft wisten Die Haghe dit niet vast te houden en speelden uiteindelijk gelijk.

Het begin van de wedstrijd was het erg rommelig aan beide kanten en het logische gevolg was dat er maar weinig doelpunten te zien waren. Na 10 minuten stond het pas 3-3 maar daarna ging het vooral aan Haagse zijde een stuk beter waarbij de dames Pien en Tessa de meeste scores voor hun rekening namen. Na zo’n 15 min was het 7-6 en miste KZ een sw wat het sein was voor Die Haghe om aan te zetten en wegliep naar 10-7 met nog 10 minuten te gaan tot de rust. Tot dat moment vielen de doelpunten om en om en kon men bij de stand van 15-11 de kleedkamers opzoeken.

Gemiste Kansen
    De 2e helft begon zoals de eerste helft eindigde met om en om scores naar 17-14. Echter hierna begon Die Haghe te haperen en miste het diverse kansen om verder uit te lopen en KZ is een ervaren ploeg genoeg om hiervan te profiteren en naderbij te komen. Met nog 10 minuten te gaan was het inmiddels 19-19 en was eigenlijk het wachten op de genade klap van KZ. Deze kwam gelukkig niet omdat coaches Eric en Michel wat wissels toepaste en zodoende toch weer op voorsprong te komen maar toch niet konden voorkomen dat er uiteindelijk 21-21 als eindstand op het scorebord stond.

De ander wedstrijd in de poule tussen Nieuwerkerk 3 en Refleks 2 eindigde in 15-18 voor de Rijswijkers en dat is de volgende tegenstander voor Die Haghe 2 om 14.00 uur in De Schilp