• Van de voorzitter: 6 december 2021
  • En dan is er de avond-lockdown. Een dikke streep door alle avondwedstrijden en trainingen. Dit betekende voor Bestuur, TC/TB en JC een spoedoverleg hoe nu verder. We hebben alle varianten besproken en zodoende getracht om binnen  de grenzen van wat mag, te blijven korfballen. Dat dit voor vele spelers en speelster pijn doet moge duidelijk zijn. De competitie krijgt ineens een andere wending en zullen we moeten wachten op de nieuwe maatregelen. Insteek is om overdags om ieder geval voor de jeugd zoveel mogelijk te blijven spelen, al is het maar in oefenvorm. We doen als organisatie een beroep op leden en ouders om vooral je te houden aan de geldende regels van de Sportcampus. Alleen met elkaar komen we door deze periode heen. We naderen de kerstperiode en dan zullen we waarschijnlijk meer weten. Ik wil hierbij Bestuur, TC/TB en JC en natuurlijk trainers/coaches een compliment geven over hun flexibiliteit maar bovenal creativiteit. We doen er alles aan om onze sport te kunnen blijven beoefenen maar het valt soms niet mee. Op de site staan alle aanpassingen vermeld.

    René Benning