• Van de voorzitter: 25 oktober 2021

    De laatste wedstrijden op het veld waar het eerste, tweede en de A1 goede zaken deden en alle drie de koppositie hebben. Een resultaat waar we best trots op mogen zijn. Komend weekend spelen het 1e en 2e tegen KIOS en A1 tegen TOP.  We zijn benieuwd!
    De meeste ploegen zijn uitgespeeld en uiteraard de kampioenen die ik toe mocht spreken van harte gefeliciteerd. Ik had het over het feit dat onze, veelal jonge trainers/coaches, door weer en wind wekelijks onze kinderen trainen en begeleiden. Dit mag best eens genoemd en gewaardeerd worden. Dank daarvoor!
    Een ander onderwerp is het afgelopen voorzittersoverleg. Met de Haagse korfbalclubs kwamen de voorzitters bij elkaar. De onderwerpen die we bespraken waren divers: toekomst Haags korfbal, communicatie pormotie, schoolkorfbal en sponsoring. Goed om met elkaar deze zaken te delen en standpunten en visie te bepalen. De intentie om samen dingen op te pakken is er en dat is goed. We lopen vaak tegen dezelfde problemen aan en het is goed om kennis en capaciteit te bundelen.
    Binnenkort treffen we elkaar weer in de sportcampus en dan lijkt het alsof het verenigingsleven stil staat. Niets is minder waar, er staan een aantal activiteiten op de agenda en dat is mooi. Ik bedoel dus de Halloween, Sinterklaas, Full Moon, Kamp reünie, Pub Quiz en ga zo maar door. Dit laat zien dat we korfbal bedrijven maar daarnaast ook oog blijven houden voor het sociale aspect, dat wat onze sport zo uniek maakt.
    Graag wijs ik nog op de komende Haagsche Korfbaldagen, een spektakel wat je niet mag missen!
    Tot zover
     
     
    René Benning