• Barbezetting zaterdag 16 oktober
 • Beste allemaal, 

  Morgen zaterdag weer een mooi vol programma op Die Haghe met veel spannende wedstrijden. De barindeling voor deze dag is een klein beetje aangepast. De wedstrijd van de D1 is toegevoegd (geen bardienst voor ouders van de D1) en de starttijd van de bardienst van de selectie is op 17.00 uur gezet.  

  DH4 is voor de eigen wedstrijd ingedeeld. Graag het eerste deel van de bardienst draaien. Laatste halfuur(?) neem ik het over zodat jullie kunnen inschieten/warmlopen. Aan het tijdvak van 15.00 uur tot 17.00 is geen team gekoppeld. Daarvoor zoeken we nog ondersteuning voor achter de bar. Keuken is wel voorzien. Kan je helpen? Stuur weer even een berichtje aan alex.kooijmans@diehaghe.nl

  We hebben je nodig! 

  Zondag zijn er geen thuiswedstrijden. 

  Tot zaterdag! 

  Groet, 

  Alex Kooijmans