• Voorbeschouwing Die Haghe - ZKV de topper!
 • Alweer speelronde 6 van deze veldcompetitie en Die Haghe als ZKV en Achilles hebben 8 punten. Achilles speelt tegen Roda en zal dus normaliter tegen de hekkensluiter de punten moeten pakken waardoor de wedstrijd tussen tussen Die Haghe en ZKV moet gaan uit,aken wie de aansluiting met Achilles behoud.

  Beide teams ontlopen elkaar bijna niets, zelfde aantal punten en ook het doelsalsdo is nagenoeg gelijk. Ook wanneer je bekijkt wie bij beide teams veel scoren gaat deze vergelijking op omdat er door alle spelers de doelpunten gemaakt kunnen worden. Het beloofd dus in alle opzichten een spannende wedstrijd te gaan worden waar op het scherpst van de snede gespeeld zal gaan worden. Scheidsrechter is dit keer de heer D. van der Plicht en mag deze topper in goede banen gaan leiden.

  Ik weet niet of er vanuit Zaandam veel supporters aanwezig zullen zijn, maar ik verwacht toch wel dat Caldonia volop aanwezig is en de ploeg verbaal zal ondersteunen om de winst in de wacht te slepen. Aan het weer hoeft het, zoals het er nu naar uit ziet, niet te liggen. Oké, de temperatuur zal iets lager zijn maar verder zal het goed toeven aan de zijlijn zijn.

  De wedstrijd begint om 15.30 uur en als u dan toch wilt komen kom dan ook om 14.00 uur Die Haghe 2 aanmoedigen want ook zij spelen tegen ZKV 2 wat koploper is met 1 punt meer.

  HKV Ons Eibernest speelt thuis tegen Maassluis en moet winnen om de aansluiting te behouden terwijl Maassluis de punten nodig heeft om weg te komen bij de onderste 4. KIOS speelt tegen Apollo en bij winst lopen zij weg van de onderste 2.

  Ik wens iedereen weer veel plezier en succes!!