• Barbezetting zaterdag 2 en zondag 3 oktober

    Allereerst: Bedankt!! Afgelopen zaterdag zijn van alle teams die via de nieuwe opzet waren ingedeeld, 2 ouders of spelende leden komen opdagen om een uurtje bardienst te draaien.
    Ik ben erg blij dat deze dag zo goed verlopen is. Prima sfeer en veel enthousiaste inzet. Dank hiervoor. De bardienst van de selectie staat te vroeg in het schema. Ik zorg dat de tijd vlak na de wedstrijd van het eerste wordt opgevangen. Komende zaterdag en zondag weer een nieuwe ronde. Zie het bijgevoegde schema of kijk op de Die Haghe site onder Leden info – Barrooster. Heb je ervaring achter de bar of in de keuken en kan je komende zaterdag naast de 2 ouders/leden komen helpen? We hebben één ervaren kracht per tijdvak nodig om de nieuwe barmedewerkers in te werken. Zo ja, stuur dan weer even een mailtje naar alex.kooijmans@diehaghe.nl. Graag dan aangeven welk(e) tijdvak(ken) je kan. Voor de zondag heb ik in ieder geval één ervaren kracht nodig. Vragen of opmerkingen? Dan ook weer even mailen.

    Groet,

    Alex Kooijmans