• Corona update
 • Bestuursmededeling:

  Naar aanleiding van de weer veranderde/versoepelde Corona maatregelen moeten we als vereniging hier weer op inspelen. Hiertoe hebben we een aantal maatregelen die vanaf a.s. zaterdag ingaan. We vertrouwen erop dat iedereen hier aandacht voor heeft en ook zich ernaar zal gedragen.

  De onderstaande veranderingen gaan per a.s. zaterdag in:

  Vanaf 25 september 2021 is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een corona-toegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gebruikt kan blijven worden ook zonder coronatoegangsbewijs. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor de horeca zichtbaar moet zijn met bijv. een lint, tape of een plantenbak.

  Wanneer er wel CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

  • voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte voor horeca;
  • wanneer de sportbeoefening in de horeca plaatsvindt, bv. darts of biljart in een cafĂ©/restaurant.

  Wanneer er geen CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

  • voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken;
  • het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het afgescheiden horeca gedeelte;
  • voor het beoefenen van sport in bijvoorbeeld buurthuizen, mits het horeca gedeelte afgescheiden is van de andere activiteiten.

  Het bestuur