• Ballen aangevuld - En hoe gaan we hier mee om!
 • Namens de Ballen-commissie willen we alle coaches laten weten dat de ballen aangevuld zijn en de kettingen van de vakjes grotendeels gerepareerd. Mocht er toch iets niet in orde zijn, laat het dan even weten aan Rick of Carola.
  We willen iedereen hierbij dan meteen vragen de ballen van je eigen team te gebruiken en de vakken ook weer netjes te openen met de sleutels van de slotjes, ipv het optillen van de platen of het forceren van de kettingen. Dat voorkomt veel schade.
  Fijn als de kinderen die de ballen opruimen hier ook op gewezen worden. 
   
  Succes dit seizoen!
   

  Groetjes van Rick en Carola

 • Palenhok opgeruimd !!!!
 • Samen met de ballencommissie hebben een aantal leden van de accomodatie commissie ook het palenhok kunstgrasveld een beetje opgeruimd. Dit betekent vooral de palen weer op lengte (niveau) neergelegd. 

  Een oproep aan een ieder om bij het opruimen de palen niet door elkaar te gooien. Maar netjes op te ruimen in de vakken waar deze hoort. Dan is het voor de kleinere jeugd mogelijk om hun palen zelf te pakken en op te ruimen. 

  Dank voor jullie medewerking.