• Die Haghe 2 laat tegenstander duizelen

• Ook Die Haghe 2 mocht thuis de eerste wedstrijd spelen en trakteerde KIOS 2 op een gevoelige nederlaag. De ploeg van coaches Erik Snaphaan en Michel Korporaal lieten vanaf het begin geen spaan heel van de tegenstander en na 14 minuten was het al 6-0. Kios kon echt niets in brengen tegen het spel van Die Haghe omdat ook verdedigen alles klopte. Bij rust was het 13-2 en de wedstrijd gespeeld.

De tweede helft was dus een formaliteit maar daar dachten de Kanaries heel anders over en gingen gewoon door met waar zij gebleven waren. Het enthousisme wat zij uitstraalden werd zeer gewaardeerd door het thuispubliek en was het ene doelpunt nog mooier dan het andere. Verder valt er niet veel over te vertellen want Die Haghe was niet één maar vele maten te groot voor KIOS. Die Haghe scoorde nog 10 keer voordat KIOS in de laatste secondes eindelijk dan toch hun 3e! scoorde.

Volgende week de uitwedstrijd tegen VEO 3 en daar gaan zij met vertrouwen naar toe om te proberen de volgende punten binnen te halen.

Doelpuntenmakers: Matthijs 8, Mick en Leon 4, Jiska en Tessa 2, Pien, Isabel en Jordy 1