• Die Haghe sluit oefencampagne af

  Zo'n maand geleden begon de selectie onder leiding van de coaches Tim, Eric en Michel en met de bekende teambegeleiding en verzorging Tim S, Rick en Miriam aan het nieuwe seizoen. Bij de trainingen ben ik niet aanwezig geweest, maar denk dat de eerste trainingen best wel lekker intensief zijn geweest. Tussen alle trainingen door speelde het natuurlijk ook een aantal oefenwedstrijden tegen achtereenvolgens VEO, KVS, ALO en DES.

  VEO was de eerste tegenstander en was het voor beide teams nog ff zoeken, zeker omdat nog niet alle vakantiegangers terug waren. Toch waren er al veel leuke aanvallen te zien hoe de coaches het team wil gaan laten spelen. Het eerste won nipt terwijl het tweede nipt verloor.

  KVS bleek voor het eerste uiteindelijk een maatje te groot hoewel er tot 7-7 nog gelijke tred kon worden gehouden. Het tweede deed het een stuk beter en verloor slechts van de hoofdklasser met 2 verschil. Goed om te zien was dat de vechtlust al in de ploegen zit.

  ALO kwam onder leiding van Mady Tims naar Die Haghe en is duidelijk nog niet waar het moet zijn. Beide teams wonnen vrij eenvoudig en ook nog eens met aantrekkelijk aanvalland korfbal.

  Tenslote dan afgelopen zaterdag dan de laatste oefenwedstrijd tegen DES. Het begin van het eerste was even moeilijk maar werd snel opgepakt met een enthousiasme en wist uiteindelijk van deze tegenstander, welke in de zaal wordt tegen gekomen, knap te winnen. Het tweede had het een stuk moeilijker en dan voornamelijk in de afronding. Toch nog door de vechtlust de overwinning er uit weten te slepen.

  Al met al een, naar mijn mening, geslaagde voorbereiding en nu op naar het echte werk.

  Zaterdag 11 september start om 14.00 uur het tweede gevolgd door het eerste. Beide spelen tegen KIOS en kunnen natuurlijk jullie steun goed gebruiken. Kom lekker naar het veld, maar hou je nog wel aan de bepalende maatregelen.