• Verslag oefenwedstijd Die Haghe C1 – Refleks C1

Deze oefenwedstrijd ging al vrij snel van start. In de eerste aanval scoort Tygo gelijk al bij 20 seconden van afstand een mooi schot raak, dus 1-0. Er volgden een paar mooie acties in deze aanval en al vrij snel hierna scoort Timo via een vrije bal de 2-0.

Ondertussen praten wij langs de lijn wat over het weer want het was nog best wel fris zo in de ochtend (toch Danny?). Maar gelukkig werd het steeds warmer.

Terug naar de wedstrijd, Refleks krijgt een strafworp mee, 2-1

Daarna een doorloop achter de korf welke raak gaat voor Refleks, 2-2.  Die Haghe mag het weer proberen en in de aanval neemt Alyssa een doorloop en maakt de 3-2. Een Refleks heer maakt er weer 3-3 van. En zo gaat het lekker gelijk op. De bal weer naar het andere vak en Julian gooit de bal diep naar Rona die vrij staat vlakbij de paal en zij scoort hiermee de 4-3. Refleks maakt weer gelijk, 4-4. Vervolgens een dame van Refleks die de 4-5 maakt. Elisa maakt een mooie doorloop, welke als strafworp werd door gefloten en het schot dat raak was telde, gelijk 5-5.

Tijd voor een time out met deze stand en hierna was het even rustig qua doelpunten. Elisa valt en gaat er even uit, Yitte er in. In deze oefenwedstrijd wordt er sowieso lekker door gewisseld. Er volgt hierop een doorspeelbal waarna een heer van Refleks via een doorloop de 5-6 maakt. Sean maakt met een mooi afstandsschot weer gelijk, 6-6. Tygo probeert het daarna vanaf dezelfde plek als waar Sean stond en ook dit afstandsschot gaat raak, 7-6. Een dame van Refleks probeert het ook van afstand en maakt de 7-7. De Die Haghe heren in de verdediging helpen elkaar hierna goed met overnemen bij de acties van de Refleks heren.

Tijd voor de rust
    Na de rust worden er wat slordige plaats fouten gemaakt van verdediging naar de aanval en in de aanval zelf, dus tijd voor een time out. Na de time out scoort Refleks 7-8 Aan beide kanten gaan nu wat kansen mis, maar uiteindelijk maakt Refleks toch 7-9. Nog 8 minuten te gaan en 2 punten achter. De aanval krijgt de opdracht van de coach samen een plan te maken, maar daar komt de bal al snel weer en er lijkt toch onbesproken een plan te zijn. Een afstandsschot gaat mis, Alyssa gaat erachteraan, schiet en deze gaat raak, 8-9. In de verdediging maakt Rona een mooie blok bij het schot van haar dame. Altijd leuk. Timo maakt de gelijkmaker 9-9, hoe hij dit deed weet ik helaas niet meer, maar dat maakt ook niet uit, dit was natuurlijk erg leuk.

In de laatste minuut gaan er nog wat mooie kansen mis, wordt er goed afgevangen en hard gewerkt. Maar daar is dan toch echt het eindsignaal.
    Een prima eindstand van deze wedstrijd en goed terug gekomen in de laatste minuten. Het was in ieder geval erg leuk om naar te kijken, iedereen heeft goed gespeeld.

Maurice bedankt als inval-scheidsrechter!