• Van de voorzitter: 27 juni 2021
 • Het laatste speelweekend met een korte competitie voor de jeugd is een feit. We kijken terug op een bijzonder seizoen. Maar eerst maar eens deze zaterdag. We mochten er weer bij zijn en wat was dat geweldig! Er waren heel wat wedstrijden met eindelijk weer publiek. Slotstuk was de thriller van onze A2 die in een spannend duel met HKV/Eibernest de winst konden binnenhalen.
  Voor iedereen was er koffie met stroopwafel en voor de kinderen popcorn. Vooral de popcorn werd door veel kinderen zeer gewaardeerd! Dank aan iedereen die meegeholpen heeft. Een speciaal woord van dank naar Tim Spaans en Rob Knuist die afgelopen weken veel wedstrijden hebben gefloten. 
  Zoals al gezegd, een bijzonder seizoen waarin we als organisatie op de proef werden gesteld. Ik doel daarmee op flexibiliteit en improvisatie. Flexibel in de zin van inspelen op de maatregelen vanuit de regering. Improvisatie zodat je toch de dingen kunt doen binnen de grenzen van wat mag. Ik denk dat we daar goed in geslaagd zijn. We deden een beroep op velen, corona-coördinatoren, trainers, commissies, ouders etc.
  Als bestuur hebben we geleerd dat we veel kunnen maar ook fouten maken. Uiteraard kunnen we afgelopen periode ook als leermoment zien. We zijn weer op weg naar een 'normaal' verenigingsleven. Laten we met elkaar dit weer oppakken. Er staat ons komend seizoen veel te wachten: ons uitgesteld jubileum, verdere uitrol van het beleidsplan, begeleiding trainers, arbitrage, ledenwerf, ledenbehoud, vrijwilligers, verduurzaming clubhuis en ga zo maar door. We gaan een beroep doen op leden en ouders om al deze zaken te kunnen organiseren. Ik hoop op een breed draagvlak voor de weg die we inslaan. De zomer staat voor de deur en Die Haghe gaat nog op kamp. Ik wens alle kampgangers en leiding een leuke week toe en uiteraard voor iedereen die gaat of dan wel toch nog thuisblijft: een fijne (veilige) vakantie!
   
  René Benning