• Begeleidend schrijven bij de teamindeling seizoen 2021-2022
 • Beste ouders, verzorgers en kinderen,

  De nieuwe teams voor het seizoen 2021-2022. vermeld op de site menu opstellingen (onder kop competitie). Bij de teamindeling houden wij, zoals elk jaar, rekening met verschillende aspecten zoals; samenstelling team, leeftijden (gemiddelde leeftijd per team), potentie, ontwikkeling, inzet, aanwezigheid, vooruitkijken naar het seizoen erop, vriendjes/vriendinnetjes, spelplezier etc.

  Wij begrijpen dat de teamindelingen belangrijk zijn, voor zowel de ouders als de kinderen, daarom worden de teams zo goed mogelijk samengesteld en gaan wij hier zorgvuldig mee om. Hierbij zijn wij ons er zeker van bewust dat wij nooit iedereen voor 100% tevreden kunnen stellen. Waar het ene kind heel blij zal zijn, zullen er ook teleurstellingen zijn. Wij hopen dat ouders hier, op een positieve manier, met hun zoon/dochter over in gesprek gaan.

  Mocht u of uw kind naar aanleiding van de teamindeling vragen hebben dan kunt u deze uiterlijk woensdag 26 mei a.s. mailen naar jeugdcommissie@diehaghe.nl. Uw vraag wordt dan zsm per mail beantwoord of er wordt zsm een telefonische afspraak ingepland. Het is niet de bedoeling dat vragen/opmerkingen rechtstreeks naar JC leden worden geappt.

  Verder zijn we erg blij te kunnen melden dat we al voor bijna alle teams trainers/coaches hebben. Voor de A2 hopen we snel met namen van de coach/trainers te kunnen komen. Heel fijn dat er toch weer een grote groep vrijwilligers is binnen de vereniging die zich een aantal keer in de week willen inzetten voor onze jeugd, echt top!

  Verder nog een aantal mededelingen:

  • De komende week wordt er nog met de 'oude' teams getraind. Trainers kunnen dan met de kinderen het huidige seizoen ‘afsluiten’.
  • Miv de week van 31 mei a.s. wordt er met de nieuwe teams getraind. Een nieuw trainingsrooster wordt ism met de trainers gemaakt en volgt deze week op de site. Ook worden de kinderen via de nieuwe trainers geïnformeerd. De trainers bepalen ook zelf tot wanneer zij doorgaan met het geven van training. 

  Wij hopen uiteraard dat in september de competitie van start kan gaan, maar zijn hierbij afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de Covid-maatregelen.

  Tot slot willen wij u informeren dat wij binnenkort een bijeenkomt gaan organiseren voor ouders/verzorgers van nieuwe leden en andere geinteresseerden om nader kennis te maken met onze leuke vereniging. Er wordt het e.e.a. uitgelegd en toegelicht over het reilen en zeilen van onze club. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Meer informatie volgt binnenkort.

  De Jeugdcommissie