• Van de voorzitter 16 mei 2021
  Het seizoen gaat zo langzamerhand voorbij. We verlangen nog steeds naar onze sport, verenigingsleven en de contacten die daarbij horen. Het lijkt allemaal iets beter te gaan alhoewel we nog steeds beperkt zijn. De jeugd mag trainen en onderling een partijtje spelen, meer niet. Laten we hopen dat we na de zomer weer in competitieverband mogen spelen.  Het ziet er allemaal positief uit maar we zullen voorzichtig moeten blijven. We zijn als Bestuur, TC/TB en JC met de afronding bezig en uiteraard met de voorbereiding voor komend seizoen. Voorbereiding ledenvergadering, samenstelling nieuwe ploegen, indeling veld en zaal en noem maar op.
  Een andere kwestie is de staat van onderhoud van ons clubgebouw. De voorgevel is in slechte staat. Dennis is vanuit het bestuur druk bezig met een plan van aanpak. Dat we voor kosten komen te staan is een feit. We zullen proberen dit op de komende ledenvergadering nader toe te lichten.
  De ledenvergadering staat gepland op vrijdag 4 juni. Deze vergadering zal digitaal aangeboden worden. We zullen in een kanarietalk setting proberen de vergadering voor iedereen aantrekkelijk te maken.
  Dus, doe vooral mee!
  Afgelopen vrijdag was er weer een sportdag voor de jeugd in de wijk, georganiseerd door Ren4 Sport. Maar liefst 75 kinderen waren op ons veld en konden heerlijk sporten. Dank aan deze organisatie!
  Tot zover
   
  René Benning