• Onderhoud kantine en toegangspad Die Haghe
  • Komende periode word er door een service-team van de gemeente hard gewerkt aan het opknappen van de buitenkant van de kantine. Onze excuses voor het eventuele ongemak, maar let vooral dat je niet aan pas geverfde kozijnen, ramen en deuren zit. Zonde van het werk maar ook zonde als er verfvlekken aan jullie kleding komt. Een gewaarschuwd mens...........

    Tevens word in de week vanaf maandag 3 mei het toegangspad vanaf de straat naar ons terrein opgeknapt. Op maandag/dinsdag zullen ze aan de Baambruggekant fietsenstalling LGJ beet pakken en woensdag t/m vrijdag wordt aan toegangspad gewerkt. Zodat we hopelijk in de toekomst in het pad geen overlast meer hebben van te veel water en alles weer netjes vlak is. Voor deze dagen zal het wat lastiger zijn om op ons terrein te komen. 

    Excusses voor het ongemak

    De Accommodatie-commissie