• Van de voorzitter: 7 maart 2021
  Afgelopen zondag was er de "Kanarietalk".  Een praatprogramma onder leiding van Maurice en Alex die een aantal interessante onderwerpen de revue lieten passeren. Heel bijzonder dat Die Haghe in een eigen studio gasten ontvangt en in gesprek gaat over zaken zoals: blessureleed, kennismaking, jubileum en meer van dat. Een perfecte manier om toch zaken vanuit het verenigingsleven met elkaar te delen en op die manier met elkaar, hetzij digitaal, in contact te blijven. Zeer veel dank aan de organisatie! Ik hoop dat de "Kanarietalk" een plek gaat krijgen in onze digitale omgeving.
  Afgelopen week was ik getuige van een online ontmoeting met SWSDH, Gemeente en de Haagsche korfbalverenigingen.  Vanuit Die Haghe waren de ledenwerfcommissie en jeugdcommissie ook aanwezig. Onderwerpen waren ledenwerving en een in Den Haag brede visie ontwikkelen voor korfbalclubs. Met behulp van een presentatie werd het debat met elkaar aangegaan en zijn er wederzijdse verwachtingen en wensen uitgesproken, Deze zullen vertaald worden naar concrete plannen. Dit traject zal onder begeleiding van SWSDH verder uitgerold worden.
  Een ander onderwerp is de ledenvergadering. Ook dit jaar zullen ons conformeren aan de RIVM-richtlijnen en de vergadering online beschikbaar stellen. Noteer alvast in de agenda: vrijdag 4 juni. We realiseren dat dit later is dan gewenst maar we willen gezien de ontwikkelingen binnen de Coronaproblematiek iets meer gelegenheid hebben ter voorbereiding.
  Zaterdag was ik (stiekem) even op het veld en zag gelukkig weer veel kinderen trainen. Mooi om te zien.
  Tot 27 jaar mogen we weer! Laten we uit deze versoepeling energie putten en creatief blijven in de wijze waarop we elkaar treffen zoals de pubquiz en kanarietalk.
   
  René Benning