• Van de voorzitter: 28 februari 2021
  De pubquiz voor senioren en junioren, en eigenlijk voor iedereen, was een succes. Onder de bezielende leiding van Olaf en Christiaan werden vragen met diverse onderwerpen digitaal op ons afgevuurd. Bijzonder was ook de techniek die door Daniel v.d. Velde werd gefaciliteerd. Dit alles, voorbereid door de feestcommissie, maakte het een geslaagde avond. Dank aan de organisatie! Het leert ons dat we, ook ondanks de corona, elkaar kunnen treffen.
  Er gebeurde meer: de sportdag op dinsdag 23 februari georganiseerd door Ren4Sport was leuk en druk bezocht. Vele kinderen uit de wijk en uiteraard ook Die Haghe kinderen beleefden een gezellige sportmiddag op ons veld. Dank aan Ren4Sport voor deze actie!
  Afgelopen donderdag was er een vriendjes en vriendinnetjesdag. Een sport- en spelmiddag voor de jeugd met als doel nieuwe leden aan te trekken voor onze club. Een geslaagd evenement en ook hier dank aan de organisatoren. Laten we hopen dat we vele nieuwe leden mogen begroeten!
  Als je dan zo de kinderen bezig ziet dan denk je dat er niet veel aan de hand is maar toch mist een grote groep binnen onze club het korfballen en verenigingsleven bij Die Haghe. Ik wil er niet elke keer mee beginnen maar ontkom er niet aan hier even bij stil te staan. Zoals premier Rutte het op de laatste persconferentie ook aanhaalde: "we zijn het zat".  En toch zullen we moeten volhouden. Er zijn een paar kleine verruimingen/versoepelingen. Laten we daar hoop en positieve kracht uit putten. We houden aandacht en zorg voor elkaar, we nemen de verantwoordelijkheden en doen wat nodig is.
  Tot zover.
   
   
  René Benning