• Uitslag Pubquiz
 • Beste Kanaries,
   
  Wat ontzettend leuk dat jullie allemaal hebben meegedaan aan de Kanarie Pubquiz! 
  Voor ons is het toch altijd weer spannend of er genoeg animo is.  
  De start was een beetje vertraagd maar dat hebben Olaf en Chris ruimschoots goed gemaakt. Heren ontzettend bedankt weer voor de entertainment en vrolijkheid. We hebben van jullie genoten! De energie kwam de woonkamer binnen. En de toevoeging van Teams was ook echt superleuk, of je toch even in de Die Haghe kantine stond!
  Daniel bedankt dat we weer gebruik mochten maken van de studio....  Wat fijn dat je dit weer mogelijk hebt gemaakt!
  Wij gaan deze week alle prijzen naar de geluksvogels brengen... Maar om deze taak te volbrengen zijn wij nog opzoek naar de persoon/personen achter de naam De Haghe Vogels!!!  Wil de Haghe Vogel zich bekend maken met zijn woonadres via; Diehaghejeugdfeestjes@gmail.com 
  Wij hopen dat iedereen een leuke avond heeft gehad! Wij (feestcommissie) in ieder geval wel, je zou bijna zeggen voor herhaling vatbaar maar wij hopen dat het niet meer nodig is en we elkaar gewoon weer kunnen treffen in de kantine van Die Haghe.
   
  Groetjes de Feestcommissie.