• Nieuwe aanwinst kanarbitrage
  • Hij heeft nog maar net vleugeltjes of deze kakelverse kanarie heeft zich al gemeld om voor ons te gaan fluiten. Ons scheidsrechtersgilde is nog steeds niet heel groot maar we zijn blij met de aanmelding van Lars Alsem. Hoe hard onze scheidsrechters ook hun best doen (soms meerdere wedstrijden per dag) we komen nog steeds niet aan ons target. Een selectiespeler als bondscheidsrechter is alweer even geleden en Lars geeft hiermee een uitstekend voorbeeld. 

    Fluiten is ook leuk om te doen, vraag gewoon is aan Lars hoe het is!

    Zin om ook te gaan fluiten of ben je gewoon benieuwd? Die Haghe wil graag in leden investeren die willen gaan fluiten. Dus lijkt het je leuk om te gaan fluiten? Neem contact op met Tim Spaans via scheidsrechters@diehaghe.nl

    Scheidsrechtersgilde KV Die Haghe