• Samenwerking VDB Hypotheken
 • Dankzij Daphne van den Bree (speelster Die Haghe selectie) en vader Fred van den Bree (eigenaar) hebben we nu een mooie samenwerking met VDB Hypotheken.

  Fred van den Bree zit als sinds 1987 in het vak, “het leukste aan mijn vak is het directe contact dat je met mensen hebt en de mogelijkheid te helpen in een hele spannende tijd die het kopen van een huis altijd is”. Die Haghe 3 & 4 zullen de komende 3 seizoenen in gloednieuwe wedstrijdshirts van VDB Hypotheken spelen! Hartstikke gaaf natuurlijk maar nog mooier is dat wij nu binnen onze vereniging een hypotheek kunnen afsluiten of professioneel advies kunnen krijgen. Dus heb je een huis op het oog? Wil je je hypotheek oversluiten, of ben je gewoon benieuwd of het wellicht al mogelijk is om een huis te kopen!? VDB Hypotheken staat bekend als eerlijk, onafhankelijk, snel en persoonlijk. “Een persoonlijke visie van een hypotheekadviseur is ontzettend belangrijk” aldus Fred van den Bree. Bel ons even op via: 070-448 04 75 of kom vrijblijvend langs aan de Oude Haagweg 467. Kijk ook even op de website: www.vdbhypotheken.nl.

  Foto v.l.n.r. Fred van den Bree (eigenaar), Daphne van den Bree (marketing en communicatie) en Daniël van der Velde (lid sponsorcommissie).

  Heeft u ook interesse om bij het steeds grotere netwerk van KV Die Haghe sponsors te horen? Neem contact op en ontvang gratis de brochure met alle mogelijkheden! 

  Sponsorcommissie KV Die Haghe

  sponsorcommissie@diehaghe.nl