• Corona update; WE MOGEN WEER !!

  We mogen weer, daar lijkt het op. De maatregelen zijn weer een stukje versoepeld en dat betekent dat we als club ook weer kunnen opschalen. We mogen ook weer wedstrijden spelen, ouders mogen weer het terrein op en de kantine gaat weer open. Toch, ondanks deze positieve ontwikkelingen, zullen we de 1,5 meter moeten blijven respecteren! Dit betekent concreet:

  Per 1 juli zijn wedstrijden, toernooien en evenementen  weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Hierbij mag publiek aanwezig zijn.

  Daarbij geldt dat toeschouwers 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. In beginsel mogen er buiten maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn. En binnen maximaal 100 personen.

  Daarnaast dienen de hygiëneregels van het RIVM gevolgd te worden. 

  Dit allemaal aan het eind van het seizoen. Het blijft moeilijk, vreemd en ook een beetje frustrerend. We hadden het seizoen korfballend willen afsluiten, het TTKT organiseren, het jeugdkamp laten plaatsvinden, kampioenen huldigen en bovenal ons 100 jarig bestaan willen vieren!
  Ondanks deze teleurstellingen willen we als Bestuur iedereen een compliment geven over de wijze waarop we dit met elkaar zijn aangegaan. Onze jeugd die deze maatregelen zonder mopperen heeft geaccepteerd is bijzonder, maar ook de ouders die flexibel met de terreinafsluiting zijn omgegaan. Als laatste de vrijwillige Corona-coördinatoren bij het hek, dank hiervoor!
  We gaan nadenken over hoe we het nieuwe seizoen kunnen opstarten. Er komen nog een aantal oefenwedstrijden en dan is het zomervakantie. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zal ik hierover publiceren.
   
  namens het bestuur
  René Benning